torsdag 23 februari 2012

Min nya kompis och jag

Idag har jag invigt mina nya kompis springryggsäcken. Tidigare när jag transportsprungit har jag knölat ner det nödvändigaste i min vätskeryggsäck, men nu kommer jag behöva få plats med matlåda och ibland lite kläder så jag fick investera i en större väska. Riktigt nöjd är jag med den. Jag har blivit lite trött på rosa och försöker köpa saker som har andra färger, men det blev ändå en grå med rosa detaljer. Vi har en jättefin turkos i ungefär samma modell på jobbet också, men den har en stor hållare/ficka för vattenflaska på ena axelbandet (?) som förstörde hela väskan. Synd. Men rosa är ju ändå fint.

Undrar vad jag ska döpa hen till?

Min första transporttur hem från jobbet blev dock inte så bra. Eller jo, den slutade ju helt ok, men det började dåligt med att klockan tog en himla massa tid på sig att hitta sateliter. Dåligt när man är lite stressad och vill hem till sin toddler. Sedan hade jag världens håll i flera kilometer och sådant är ju alltid mindre trevligt. Dessutom var jag alldeles för varmt klädd (Och hade förmodligen inte behövt köpa pannbandet/buffen jag köpte för att jag glömt att ta med mig mössa/buff. Men den kommer nog till användning fler gånger och var både fin och skön.) och irriterade mig på det en lång stund. Men. Så himla värt att slippa ge sig ut något mer när man väl är hemma! När det är ljust längre kommer det säkert inte kännas lika jobbigt, men just nu tar det verkligen emot. Jag kommer försöka springa så många pass som möjligt via transport, även en del kvalité, så sparar jag bara de tuffaste kvalitétspassen som intervaller och snabbdistans till att springa senare på kvällen och utan ryggsäck. Det kommer bli bra det här.

9 kommentarer:

Karin sa...

Så klart att det kommer, du är ju jäkligt tuff! Ge gärna recension på väskan, jag letar efter en bra till BAMM i sommar och även om jag tror att vi har olika behov så kan det ju vara bra att få tips om vad man bör tänka på! Jag suktar just nu efter Haglöfs Gram25 som ännu inte nåt butik (= bevis på att jag hänger för mycket på "uteliv" och tjötar med personalen, blir portad snart)

Västgötskan sa...

Jag önskar att jag också kunde springa till och från jobbet. Tyvärr är det för långt. :-(

Jonna sa...

Det kommer att gå bra! Förstår om det är tungt innan rutinerna hinner sätta sig... kul med transportlöpningen, men visst är det irriterande när det ibland tar typ 10 min för Garmin att hitta satelliterna?

anneliten sa...

Transportlöpning är superbra! Tur att du bor och jobbar så att du kan.

Elbe sa...

Yey! Den som jag pratade om på fikan ju. Love it!

Löpning & Livet sa...

Ja, innan har jag alltid bott lite för nära jobbet. Ok att man kan springa omvägar, men jag vill gärna att det ska vara enkelt. Nu är nog närmsta vägen 6-7km, bästa vägarna runt 8km och så kan jag alltid förälnga om det behövs.

Suzan sa...

Märke o pris?

Fröken Strävan sa...

Jag har en likadan och är jättenöjd med den!

Löpning & Livet sa...

Det är en av Salomons modeller och den kostar 700kr på Löplabbet.