torsdag 16 februari 2012

Tidig morgon

Sixten har lagt sig till med den dåliga vanan att vakna mellan 22 och 23 på kvällen och vara helt otröstlig. Att få honom att somna om i sin egen säng är omöjligt, så nu har han sovit flera nätter i rad hos oss. Det medför mindre bra sömn för mig. Sixten sover, men samtidigt vispar han runt i sängen och är det inte ett huvud som borras in i min hals så är det fötter som sparkar mig i ryggen/magen. Så det var med mycket grus i ögonen jag sprang iväg strax före sex i morse. Iskallt var det men så mysigt att ha hela Hammarbysjöstad (där jag ofta springer mina morgonjoggar) för mig själv. Kvalitetstid med mig själv.

Den ojämna luggen får jag nog putsa till också.

Nu ska jag och Sixten försöka komma på hur vi ska spendera vår näst sista dag tillsammans på den här ledigheten. Jag tror vi börjar med en tur på öppna förskolan, går hem och sover (Sixten) och jobbar med träningsprogram (jag) och sedan tar en fönstershoppingtur på eftermiddagen. Kanske så. Eller något helt annat. Det är bäst att passa på att vara spontan.

4 kommentarer:

mikael sa...

Känner igen det där.

Vår lille är förkyld men de senaste dagarna har han också vaknat vid 23-tiden och gråtit otröstligt.
Efter en stund 30-40 min i selen somnar han och det går bra att lägga tillbaka honom i hans säng.

Fram till 23 sover han hur tungt som helst. Den vakna tiden gör att han sover lite längre på morgonen istället

Emelie 1:46 sa...

Samma här! Sen när han väl somnar om sover han till 08:30.
Då har ju typ halva dan redan gått :-)

Löpning & Livet sa...

Dumma vanor det där. Omd et fortsätter nästa vecka sover jag nog på soffan :)

mina sa...

Vad fin han är Lille Sixten!!