onsdag 29 februari 2012

Idag blev det fartlek
För det var vad tränaren, det vill säga jag, hade skrivit i kalendern. Jag tog ytterligare en liten omväg så att jag fick plats med 3km uppjogg, 6km fartlek och 2,5km nedjogg. Det kändes helt ok och mycket bättre än igår. Inget snöslask kvar men däremot både Liljeholmsbron och Västerbron vilka medför lite mera stigning. Och således också mera nedför såklart. Hem tar jag tunnelbanan idag.


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Åsa sa...

Härligt med fartpass. Ska du springa något lopp nu under våren?

Johanna sa...

VILKEN inspiration du är! Jag har börjat få lite (lite) springlängtan i benen nu efter förkylningen.. ska bara invänta att den decimeter is som ff täcker Uppsala (iaf morgnar och kvällar) ska ge med sig :p

Jonna sa...

Du jobbar på med ditt schema, respekt!

Elbe (Smaljeansen) sa...

Imorgon kör jag igång min utmaning :-) Ska vi inte styra upp en kvällsfika snart (med Malin!) och snacka löpning :) I wanna pick your brain!

Livskraft sa...

Kul med fartlek, måste verkligen lägga in dessa pass i löpningen under mars månad!