söndag 19 februari 2012

FörberedelserHelgbesöket i form av min pappa med fru har åkt hem till Värmland igen. Ett långpass stod på mitt schema men det tar emot något alldeles särskilt just idag. Smältande snö, is och allmän missär ute. Sug efter att baka, laga mat och fixa här hemma. En vilja att vara nära Sixten denna dagen innan en ny fas i livet börjar.Jag påbörjade baket med en filmjölkslimpa som skötte sig själv i ugnen. Drack kaffe, åt tårt- och cupcakesrester samt lekte lite. Sedan tog vi oss en sovlur jag och Sixten medan mannen i boet sprang sitt långpass. Nu har han kommit tillbaks och jag vaknat, men Sixten sover fortfarande. Jag kan inte slita mig från hans sida så det där långpasset ligger risigt till. Magen börjar kurra. Det är snart middagstid. Det kommer nog inte bli något långpass. Kanske en samlatankarnainförimorgontur lite senare, men inte ett långpass.Jag tycker faktiskt att jag låter ganska mänsklig. Eller är jag kanske bara lat och bekväm?

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Tycker du låter helt normal :) Njut av sista hemmadagen med Sixten. När jobblivet är igång och dagislivet tar vid kliver man in i en helt ny värld med lämningar och hämtningar och dagissjukor. Så njut av din sista lediga dag. Springa hinner du göra någon gång mellan lämningen, hämtningen och förkylningen sen :)

Fit-Eva sa...

Helt ok att vilja vara med Sixten.
Inför sonen dagisinskolning grät jag då jag fattade en period nu var över och en annan tog vid. Njut för vips är de 10 år och då är morsan fortfarande nummer ett men bara knappt ;-)

Löpning & Livet sa...

Ja det är tur att vi börjar med mjukstart och att pappan är hemma. Till hösten blir det värre :)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Du låter helt normal:) Du missar inget ute kan jag säga som var ute och joggade 7 km på ren vilja, då det var värre än värst slask. Ta vara på denna dag med Sixten och mys och ät dina goda bakverk. Ibland behöver man annat än träning:) Ha en fin kväll och hoppas det går bra på jobbet imorgon!

Malin sa...

Jag tycker att det är sunt och skönt med någon i löparbloggvärlden som inte tvingar sig ut på precis alla pass bara för att det står i schemat. Livet består av annat också, och dessutom tror jag att det är bra för löpformen med lite oplanerad vila emellanåt :)

anneliten sa...

Ähh, har man absolut inte löplust ska man inte tvinga sig. I alla fall inte alltid.

Ingmarie sa...

Mänskligt!
Och kärleksfullt. :-)

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Jag tycker att du låter mänsklig. Ha en bra första jobbdag imorgon!

Ann sa...

Åh vilket mys. Helt klart en helrätt prioritering tycker jag.
Kram på dig och stora killen (1-åringen menar jag då...)!