fredag 24 februari 2012

Tempo utan tempo

Sprang en liten extra omväg till jobbet idag och passade dessutom på att köra ett progressivt tempopass. 2km uppjogg sedan 3 st 2km-etapper där jag ökade lite för varje etapp och slutligen varvade ner drygt 2km.

Det blev inte så mycket till tempo dock. Löst grus, ryggsäck på ryggen och eventuellt en förkylning i antågande skyller jag lite på. Resten står jag själv för. Seg sedan första jobbveckan och kanske en liten formdipp efter magsjuka och annat. Hoppas det inte blir något mer av förkylningstendenserna nu. Jag joggar lugnt hem närmsta vägen ikväll (om det inte börjar kännas mer, då tar jag tunnelbanan) och hoppas på det bästa.
- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Håller tummarna för att du klarar dig utan förkylning. Jag tyckte att det var världsbästa underlaget idag - bar mark och allt. Fast jag sprang ju inte så fort iofs.

Uppochhoppa sa...

Bra sprunget tycker jag, många gånger 2 kilometer blev det!

Ingmarie sa...

Det är en stor omställning för dig just nu så var extra snäll mot dig själv!
(Lite extra D-vitamin är t.ex. aldrig fel. :-) )

Jonna sa...

Hoppas du har ledig helg nu!!! Gissar att du är rätt "mör" efter första arbetsveckan utanför hemmet liksom...