tisdag 21 februari 2012

Planerande

Första dagen passerade snabbt trots de tolv timmarna hemifrån. Man kommer snabbt in i jobbet alltså. Eftersom det är nytt ställe är det ju lite nya rutiner, men jobbet är ju det samma och det var som att jag inte hade varit borta alls länge. Allt var liksom som vanligt.

Idag blir det bara en normal heltidsdag, så jag borde vara hemma senast sju och kanske hinner jag elka med Sixten en liten stund innan han ska sova. Jag har lite eget jobb att få klart, men förhoppningsvis hinner jag köra ett kortare styrkepass här hemma också. Träningen får annars bli som den blir den här veckan, fokus får vara på att komma in i jobb och den nya vardagen. Precis som jag redan hade planerat. Dock blev ju varken förra eller förrförra veckan så tuffa som jag tänkt. Först var det kräksjukan som gjorde att det inte blev nästan något på hela veckan och förra veckan blev medelhård för att inte köra igång för tufft efter sjukan. Men så är ju livet. Jag håller på att pussla ihop logistiken så att jag förhoppningsvis kan börja transportspringa i slutet av denna veckan eller i början av nästa. Det är lite att fundera över och tänka igenom.

3 kommentarer:

mikael sa...

Jag tycker det är skitjobbigt att bara träffa Kakan knappt 2 timmar per dag.
Hinner du träffa Sixten på morgonen innan jobbet?

Jonna sa...

Det tar säkert ett tag att komma in i det... men snart rullar det nog på och du kommer stormnjuta av den lediga tiden, kvällarna, helgerna!

Löpning & Livet sa...

Ja jag börjar ju först 9:45 så morgnarna har jag ju lite tid. Plus någon halvtimme på kvällen. Men det är lite när man är van att spendera hela dagarna med honom!