onsdag 22 februari 2012

Stilla

Idag är jag så fruktansvärt trött att jag inte vet var jag ska göra a mig själv nästan. Antar att allt det nya börjar komma ikapp mig nu. Pust. Jag är inte så trött fysiskt (mer än att det känns att lite att jag inte är van att stå och gå hela dagarna), men ögonen håller på att trilla ihop. Dock har jag träningsvärk lite här och där och det gör inte saken bättre. Så ikväll blir det bara soffan för hela slanten. Inget, absolut inget, annat tänker jag ägna mig åt ikväll. Så himla värd det är jag.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Verkligen! Vila nu och smält alla intryck... man blir trött av intryck! Precis som små barn som blir trött av det, blir vi det med, tror jag.

Västgötskan sa...

Tror sjutton att du har träningsvärk efter det passet! Gött! ;-)

Jenny sa...

Det är du värd! VILA!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Jobbigt att vara så trött! Hoppas att en lugn kväll hjälper mot tröttheten!