tisdag 28 februari 2012

Morgonkaffe först, kvalitetsspring sedan

Morgonkaffet är alltid det godaste kaffet. Lukten är nästan godare än smaken, men smaken är verkligen god. Jag gillar kaffe några fler gånger på dagen, men morgonen är alltid bäst. Om en halvtimme ska jag dock vara på väg i mina springskor så jag får dricka kaffet lite snabbt idag. Och hoppas på att det (plus resten av frukosten) inte skvalpar runt allt för mycket när jag ska springa till jobbet. Kvalité hade jag tänkt mig denna morgon. Progressivt tempopass där jag ökar farten hela vägen för att sedan hålla den några kilometer på slutet. Det är vad huvudet vill men jag hoppas att även kroppen är emd på noterna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, morgonkaffet är det bästa på morgonen!!
Kör hårt nu!
Kram
/Coyntha

Jenny sa...

Det fixar du! Kör hårt!

Ann sa...

Åh morgonkaffet är det enda jag behöver!! Av dagens tänkbara kaffekoppar, menar jag då förstås... Om jag ska kuta kvalitet på förmiddagen brukar jag dricka kaffe innan, men om det vankas lång- eller lättdistans tar jag det efteråt av kissnödighetsskäl, haha.

LinaTriathlet sa...

Doften av kaffe på morgonen.. den bästa koppen! :)

Löpning & Livet sa...

Vad vore livet utan kaffe?! :)