söndag 5 februari 2012

Dags igen

Vaknade med mindre träningsvärk än jag förväntat mig. Visserligen har jag inte kört några jättetunga klasser (och heller inte tagit ut mig helt, jag ska ju orka upp till tio klasser totalt) men jag är ju så känslig, så lite mer hade jag nog förväntat mig. Men det kommer kanske.Jag har segat mig en massa nu på morgonen så jag bestämde mig precis för att skippa första klassen, Ruffie training. Jag hade väl hunnit om jag verkligen velat, men jag känner mig inte så sugen på att brottas med en okänd människa just nu. Tänkte inte på att det varit roligare om någon mer jag känner också skulle gå när jag bokade. Eventuellt förlänger jag min dag och avslutar med en yogaklass den allra sista timmen. Det skulle ju vara att sluta cirkeln då jag ju också startade med yoga. Får se hur jag känner mig efter två cykelklasser och två stretch/mind/flexibilityklasser innan dess.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: