torsdag 9 februari 2012

Fuskyoga

Underifrån

Matlusten är det fortfarande sådär med, men det är betydligt bättre än igår. För att få i mig (oss) lite extra energirik mat fixade jag till och med ihop ett gäng våfflor med vispgrädde och hjortronsylt. Tyvärr fick vi väl inte i oss sådär jättemånga, men två och en halv lyckades iallafall jag få ner.


En höftöppnarposition jag inte vet namnet på.

Däremot har jag känt mig pigg och hade ett städryck på förmiddagen. Fram emot eftermiddagen och kvällen segade jag dock till mig och blev sugen på skumbad. Det ska det bli också, men jag kom också på att det ju skulle vara ännu skönare att krypa ner i badet efter ett kort yogapass. Så sagt och gjort. Jag bytte kläder och körde igång. jag kände mig faktiskt både oväntat stark och smidig men däremot hade jag noll fokus. Så egentligen vet jag inte om det kan räknas som yoga. Yoga handlar ju liksom att vara här och nu. Fast eftersom det också handlar om acceptans och det inte finns något som heter att vara dålig inom denna diciplin så sorterar jag ändå in passet som yoga. Fuskyoga. Några solhälsningsserier, krigare och till och med lite huvudstående (dock mot vägg) senare ska det bli extra mysigt att krypa ner i skumbadet.


Idag yogade jag i Sixtens blivande rum (idag ett litealltmöjligtrum). Segelvägg (Den satt där när vi flyttade in och var inte så lätt att ta bort som vi trodde, men Sixten gillar nog att ha en spegelvägg i sitt rum.) icke så ren. I ettåringhöjd och ner fullmatat med fingeravtryck/dregel/snor.

8 kommentarer:

MarathonMia sa...

OMG -högst på önskelistan är att göra den där positionen! Höftöppnaren...

Löpning & Livet sa...

:) Du är rolig du :)

Runnerslove sa...

Den övningen är grymmmm. All ilska sätter sig i höfterna fast du är Inge så ilsk va? :) skönt att du mår bättre!

Västgötskan sa...

Den där positionen borde jag kanske testa. Undra vad min höft säger då... ;-)

AKA sa...

Jag kör stenhårt m yoga-filosofin att den yoga jag gör är den bästa yogan! Go with the flow! ;) Fredagsmys på dig!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Fuskyoga låter som skön träning också!

Hoppas Sixten mår bättre nu! Trevlig helg!

Suzan sa...

ÅÅååhhh.. vill också ha den där tishan!!

superSHEro sa...

Åh den där har jag inte sett förut! Höftöppnarpositionen! Gotta try!! Tack för tips!