onsdag 8 februari 2012

Friskt hoppas jag

Nu är vi friska igen hoppas jag. Vi har kunnat äta lite idag och känner oss alla piggare. Fast Sixten är trött och har sovit mycket även idag.

Jag har inte varit magsjuk sedan jag var liten, säkert yngre än tio år, så jag antar att det var min tur att drabbas nu. Eftersom jag tidigare klarat mig medan alla andra familjemedelmmar varit drabbade hoppades jag lite på att jag var en av de 20% som är immuna mot caliciviruset. Fast jag läste att det finns en muterad form som även immuna kan drabbas av så det kanske är den vi råkat ut för.

Hur som helst hoppas jag att vi är tillräckligt bra för att kunna ta oss ut i snön en sväng imorgon och att jag kanske kan jogga lite lätt på fredag. Det här var inget roligt sätt att avsluta föräldraledigheten på. Bara 1,5 vecka kvar nu.

9 kommentarer:

Jonna sa...

Usch vad eländigt... hoppas verkligen ni är friska nu och att din sista vecka blir betydligt trevligare!

Lisapisan sa...

Usch va hemskt det låter, jag har bara varit magsjuk en gång sen jag var liten men det är verkligen inget jag vill va med ett barn i huset! Hoppas ni piggnar till riktigt fort!

Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner sa...

Usch och fy! Men jag hoppas att du just nu känner dig starkare redan!!!

Erika sa...

Men fy! Stackars er och stackars Sixten!

Ingmarie sa...

fast kanske bätter nu än när du börjat? Går ju åtminstone snabbt över...

Karin - FitnessochHälsa sa...

Skönt att ni verkar piggare! Hoppas att det håller i sig!

Västgötskan sa...

Samma här. Du börjar också den 20:e alltså?
Känns lite segt måste jag erkänna... :-)

Staffan sa...

Vänta bara tills grabben börjar på dagis... :)

Löpning & Livet sa...

Tack för era hälsningar!