lördag 25 februari 2012

Lite ledigt och lite planerande

I och med förmiddagnes cykelklass har jag nu avslutat min första jobbvecka. Eller ja, imorgon ska ajg på kvartalsutbildning i Body Balance, men det liksom cykeln räknar jag inte riktigt som jobb, även om det på sätt och vis är det. Det är en intensiv början på mitt nya liv. Denna veckan innehåller alltså väldigt lite ledighet och nästa vecka jobbar jag måndag till och med lördag. Därefter blir det dock lite lugnare och mer normalt.

Det är roligt att vara tillbaks på jobbet så det känns bra. jag ahr varit väldigt trött den här veckan men det är kanske inte så konstigt. jag är ju varken van att stå/gå eller prata hela dagarna så det är klart att det känns lite så här i början.

Transportlöpningen känner jag kommer funka riktigt bra. Jag tänker att jag springer både till och från jobbet två dagar i veckan och ena vägen två dagar. På måndagar har jag ju min Body Balanceklass så då blir det lite för meckigt att transportspringa känner jag.

Jag inser också att kvalitén kommer få springas på ditvägen och inte på hemvägen som jag först tänkt mig. Visserligen är jag nog lite extra trött nu i början som sagt, men det känns segt på hemvägen. Då får det nog oftast bli snabbaste (Som jag sprang på hemvägen igår, det blev 5,5km och alltså någon kilometer kortare än jag trott.) eller bara lite omväg hem. Eftersom jag börjar såpass sent på mornarna hinner jag äta en vanlig frukost innan jag springer iväg, så jag känner att jag har mer energi till tuffare pass då. Långpassen kommer jag oftast springa på söndagar precis som innan.

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ja, långpassen brukar vara "lugnast" att köra på helgen.

Fortfarande avis att jag inte kan köra transportlöpning till och från jobbet. ;-)

Jonna sa...

Det tar nog ett tag innan det sätter sig med nya rutiner, men det låter ju som att du har ett bra upplägg redan nu!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Skönt att det verkar fungera bra att vara igång å jobba igen! Kan tänka mig att tröttheten släpper när du har kommit in i allt igen. Saknar du inte Sixten mycket på dagarna då? Det måste vara en stor omställning att inte vara med honom.

Löpning & Livet sa...

Jo, det tar förmodligene tt tag. jag hinner inte tänka så jättemycket på Sixten under dagarna faktiskt :) Trodde det skulle vara värre. Dock längtar jag ju hem när jag väl slutat och är på väg. Nu vet jag ju att han har det bra med pappa här hemma, tror det kanske blir annorlunda i höst när han börjar på förskolan.

Ann sa...

Oj snacka om fullt upp nu! Är impad av att du får till allt med så fin kvalitet. Och så glad att du forstätter blogga så härligt!!
Kram!