måndag 11 augusti 2008

Resultatet

Ok jag ger mig, det går visst att använda 50kg hantlar. Så stark är dock inte jag och det var inte riktigt på den nivån mina vikter var..

Jag har säkert sagt det förut, men jag säger det igen: det är fascinerande hur mycket jobbigare alla övningar blir när man står på ostabilt underlag som balansplatta eller bosuboll! Jag kör bara med fria vikter när jag styrketränar och försöker få till så många övningar som möjligt på ostabilt underlag eller sittande/liggande på balansboll. Passet blir med ens mycket effektivare och jag är tröttare när jag går därifrån. Idag blev det bara ett överkroppspass eftersom benen kändes lite slitna sen gårdagens långpass och jag ville spara dem till kommande löppass, men alla övningar utom rodd+frivändning och de två olika plankvarianter jag körde involverade boll eller balansplatta. Är riktigt nöjd över mig själv som lyckades få till det så bra :)

Nu ska jag försvinna in i BD-världen ett tag genom att lyssna på P3Live specialen från i lördags. Kanske vara extra nördig och kolla på Army of dreamers DVD´n också om jag hinner mellan allt tvättande och dammsugande.

2 kommentarer:

Sofy sa...

Bra tränat tjejen! Jag ska köra stenhårt med bosu framöver hade jag tänkt! men ikväll blir det löpning på Lidingö! Tur att du har kvar skivorna sen, efter att BD lagt av... Kram

Löpning & Livet sa...

sofy: ja det är tur att de och alla minnen finns kvar :)