torsdag 7 augusti 2008

Det dagliga problemet

Jaha här sitter jag nu framför datorn istället för att stå i duschen. Som så många gånger förr. Efter varje träningspass bara måste jag sätta mig och skriva in träningspasset på funbeat innan jag glömmer bort hur det kändes. Som om jag skulle glömma bort allt på en timme eller två. När jag väl skrivit in passet, kollat diverse staplar och diagram bara måste jag kolla om jag fått några kommentarer på bloggen. När jag gjort det bara måste jag kolla de nya inläggen på bloggkoll. Sen är det som att jag inte tar mig upp och in i duschen. Jag ska bara kolla det, och det.. Jag ska bara fixa det, och det.. precis som Alfons! Tur att det finns gainers som man kan hälla i sig medans man sitter här.

Men nu var det ju inte det här jag skulle skriva om utan mitt stora dagliga problem: vad jag/vi ska laga för mat! Vissa perioder (väldigt sällan nuförtiden) har jag massor av inspiration och har tusen saker jag vill laga. Men nu är det helt tomt, både i huvudet och i kylen. Till lunch åt jag blåbär- och hallonpannkakor, men vad ska jag äta nu?? Hjälp mig! Jag vill ha massa bra tips! (Vegetariska såklart) Under tiden går jag och duschar av mig body pump-svetten!

13 kommentarer:

Puma sa...

jag känner SÅ igenom mig vad gäller beroendet av att kolla ditten och datten på nätet!

TheLoonyNail sa...

ha ha så gör jag åxå, väldigt ofta...inte så fräscht med intorkad svett, men jag går inte på datorn i alla fall innan duschen för att slriva in träningspasset sen blir man ju kvar..

lina sa...

Gillar du rödbetor? Såg ett supersmarrigt recept på rödbetsbiffar med typ rivna rödbetor, kokt potatis, grahamsmjöl och ägg. Perfekt att göra en stor sats, frysa in dem och sedan ta fram allt eftersom och steka eller laga till i ugn. Sådana tillsammans med sojakorv blir nog mums! Jag skulle gilla det i alla fall:)

Cizzi sa...

Haha, sådär gör jag också. Måste bara...

Anonym sa...

Verkar vara många som har samma rutin! (Även jag!) Brukar tänka: Äsch, fem minuter medans jag dricker proteindrinken. Sedan är jag fast i en halv timma innan jag till slut masar mig in i duschen. Och därför blir ofta maten lidande. Hinner bli vrålhungrig bara för att jag fastnat vid datorn! Och aldrig lär man sig heller... :)

Felicitas sa...

Haha! Exakt på pricken bra beskrivning av mitt problem! Jag är internetberoende. Kanske skulle starta en AI - Anonyma internetoister...?

Sofy sa...

Jag går med i klubben! Hoppas du hittade nåt att fylla magen med!

Mela sa...

Åh, jag gjorde en supergod sallad när jag fyllde år:
Kokt dinkel blandas med vitlöksolja, mangobalsamico, salt och peppar
Blanda i majs, paprika, ruccola, gurka, körsbärstomater, svarta bönor och stora vita bönor
Smula fetaost över
Servera med matyoghurt blandat med mangochutney.

Supergott!

Unknown sa...

Oj vad jag känner igen mig! För att inte tala om morgnarna, när jag egentligen redan borde sitta på tunnelbanan till jobbet... Som nu till exempel! ;)

Löpning & Livet sa...

puma: haha skönt att veta att det inte är bara jag :)

vargungen: intorkad sevtt är vardag hos mig :D

lina: åh, det låter verkligen supergott, ska lägga det på minnet och testa! jag älskar ju rödbetor, mums!

cizzi: kanske borde döpa om oss till alfons åberg? :P

malin: jo, det är som om datorn har nåt nät som håller en fången :)

johan: ??

felicitas: ja det gör vi! Anonyma internetoister var namnet :D

sofy: bra, vi börja bli många nu :)

mela: låter supergott, mangobalsamico har jag aldrig hört talas om, men det låter onekligen gott!

mialena: jo det är tur att jag har dator på jobbet så jag slipper fastna hemma och komma försent :)

Anonym sa...

jag går oxå med i AI. Låter som om vi måste ha möte snart och diskutera våra problem. Vad sägs i sthlm om någon månad eller så ;)

M. sa...

ja du. jag har ju några vegetariska recept på min blogg, men jag vet inte om dem faller dig i smaken :P (ca 100 stycken lunch/middagsrätter) hoppas att du får en bra dag och helg :) take care!

Löpning & Livet sa...

ruth: låter toppen ;)

molly: jag ska gå in och kika nästa gång jag har matpanik! :)