tisdag 19 augusti 2008

Lite löpning, lite styrka och lite jobb

Det är min dag det. Löpningen i form av 11km lugn morgonlöpning är avklarad och frukosten ligger i magen. Lite OS och bloggar innan det är dags att ta tag i min hatkärlek styrketräningen. Hoppas på kärlek idag. Jag får dock se till att hålla tempot högt, får superseta så mycket det går, för klockan ett ska jag sitta bänkad framför tv´n och (förhoppningsvis) se Stefan Holm ta GULD!


Sen är det dags att jobba mellan 17-22. Bra för mig att jobba sent den här veckan så att jag vänder lite på dygnet. Måste ju vara på topp klockan 22 på lördag. En tid då jag vanligtvis brukar börja längta efter sängen.


PS. Lite roligt att China har en baskettjej som heter Mjau (om jag inte hör fel)

2 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Tyvärr inget guld, och inte heller någon medalj för stackars Stefan som är så otroligt duktig. Han gjorde det bra ändå. Och vinnaren var ju grym. Han bara svävade över ribban. Det kan inte gå alla gånger.
Hoppas allt är bra med dig. Kram

Löpning & Livet sa...

jozan: nej, stackars stackars killen :(