tisdag 19 augusti 2008

Change of plans

Ehh.. Jag råkade visst somna och sen var det ju dags för höjdhoppet så det blev inte riktigt någon styrketräning. Men vad gör det? Ja menar, OS är det en gång vart fjärde år (ok, vartannat om man räknar med vinter-os), men träna kan jag ju göra när som helst. Nu gick det ju inte riktigt vägen för Stefan och jag lider verkligen med honom! Kanske inte riktigt lika mycket som med Sanna, fast det går ju egentligen inte att jämföra.. Oavsett så har det runnit några tårar för båda två. Och för alla som det gått bra för. Jag är så himla känslig när det gäller sånt där; gråter när det går dåligt och gråter när det går bra. Kanske är något fel på mina tårkanaler?

5 kommentarer:

lina sa...

Du är inte ensam om att vara känslig när det gäller idrott. Igår kom riktigta krokodiltårar när sanna misslyckades. När jag var yngre kunde jag deppa i en hel vecka för att mitt favvohockeylag förlorade en match:)

Sofy sa...

Hi, hi, jag har också genen!

Susanna sa...

Jag har också extremt lätt för att gråta när andra gråter, speciellt då någon är så riktigt glad att det börjar lipa. Idag såg jag en höjdhoppstjej som stod på pallen och var så lycklig, och då började jag såklart snyfta :)

M. sa...

tittar förbi för att önska dig en riktigt bra dag:) hoppas att allt är bra med dig?! :)

Löpning & Livet sa...

uppenbarligen lider jag inte av någon sjukdom :)