fredag 29 augusti 2008

Min konstiga näsa

Min näsa fortsätter att vara mer eller mindre igentäppt och ibland får jag långa nysattacker, men eftersom det inte verkar påverka träningen så fortsätter jag som planerat. Det är en väldigt konsig känsla att känna sig frisk men ändå hålla på att snora och snörvla hela tiden. Nu har det gått flera veckor sedan det började och det känns skönt att jag ska till allergi- och astmasköterskan på måndag. Funderar på om det är medicinerna som gör så här med mig? För det kan väl ändå inte finnas pollen i luften nu?? Men enligt testerna var jag bara allergisk mot björk- och gräspollen så det borde heller inte vara något annat som får mig att nysa. Strange!

Kossnäsa

Ps. Imorn ska jag shoppa!!!

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Skönt att få det utrett. För pollen borde det väl inte finnas nu. I alla fall reagerar inte min näsa.. Spännande med shopping, vad blir det för nått?

Villa Carl Larsson sa...

Ja vi kanske ses bland alla 25 tusen hehe. Lycka till tjejen. Du kommer göra en riktigt bra tid. Jag skule vara nöjd om jag kom in på 60 min. Man kan ju hoppas. Massa kramar från mig

Löpning & Livet sa...

anna: ja, jag undrar vad problemet är liksom..

jozan: klart du gör!