måndag 25 augusti 2008

Datorn min vän och fiende

Nu sitter jag här framför datorn igen istället för att stå i duschen eller fixa mat. Varför är datorn så beroendeframkallande? Eller, datorn i sig är inte så beroendeframkallande, men allt man kan göra med den (i den?). Hela långa dagen (förutom en kort tripp till stan) har jag suttit och grejsat med mitt kommande cykelpass och hade det inte varit för att jag ville body pumpa hade jag antagligen suttit här ända tills nu. Det tar tid att göra ett cykelpass! Iallafall om man är total nybörjare som jag.

Hur gick pumpen då kan man undra? Jo tack, träningsvärk kommer jag definitivt att få. Har inte haft möjlighet att gå så regelbundet som jag skulle önska, så idag gjorde det ont i de små musklerna. I ett svagt ögonblick bestämde jag mig för att öka lite på utfallen så jobbigt blev det. Sedan är de ju axlarna som vägrar bli starkare och alltid gör ont, även om jag inte ökat vikterna på hundra år. Men, men man kan ju inte vara stark i alla muskler kanske.. I

Det är nog bäst att jag försöker få till ett löppass så tidigt som möjligt imorn, innan träningsvärken börjar ge sig till känna.. och nu är det verkligen på tiden att jag fixar iordning lite riktig mat så att jag kan bli starkare, snabbare, bättre!

Puss & Kram

4 kommentarer:

Susanna sa...

Tell me about it... Jag har suttit vid datorn och surfat planlöst i över två timmar nu. Det konstiga är att jag har den spännande Stieg Larsson boken som jag skulle vilja läsa, men för att göra det måste jag ta mig ur soffan, borsta tänderna och krypa ner i sängen. För stort projekt!

Anonym sa...

Det tar tid, men visst är det otroligt roligt? :) Imorgon gör jag comeback igen efter mitt 4 veckors semesteruppehåll. Känns lite nervöst faktiskt :P

Anonym sa...

jag har suttit framför datorn i 8 timmar idag... Men det är för att jag ska testa ett par brillor som jag testade hos optikern idag - så jag har giltigt skäl.

Löpning & Livet sa...

susanna: jo.. skaer som att få av sig alla kläder och släpa sig in i duschen eller orka borsta tänterna och krypa ner i sängen är sjukt jobbiga! Hellre springer jag ett långpass :D

river: jo det är kul, fast lite stressigt! lycka till!

funrun: haha skönt med tillstånd. Då får man inte lika dåligt samvete över dammråttor och annat som ligger och skräpar medans man sitter och gör ingenting :)