tisdag 5 augusti 2008

Ibland är det skönt med regn

Det är ju inte så kul när det ösregnar konstant (fast jag jobbar ju hela dagen, så egentligen gör det inte så mycket), men trots det så gillar jag det på något vis. Jag slipper ha ångest för att jag inte är ute i solen konstant och framförallt blir det så mycket lättare att springa! Visst, det kanske inte är superkul att ge sig ut när regnet öser ner, men väl ute brukar jag ändå tycka att det är rätt skönt. Såvida jag inte ska springa värsta långa långpasset, då kan det bli lite väl kall t och segt.

Efter att ha laddat med en stor skål med smågodis och sista delen i dokumentären (eller vad man ska kalla det) om våra superfriidrottares väg mot OS i går kväll, var jag laddad till max när klockan ringde 04:45 i morse. Eh.. eller kanske inte just när klockan ringde.. Men väl när jag kommit ut och konstaterat att det regnade lagom mycket (lite mer än duggande) samt att det inte blåste så farligt som jag trodde att det skulle göra. Efter en lagom lugn och skön runda på 8.5km var det extra skönt med en varm dusch och massa frukost.

Två timmar av tio har nu snart passerat och så fort jag slutat blir det förmodligen ett corepass innan rosévin med Ellen väntar! (Att vinet förmodligen smakat ännu bättre i solsken och att det förmodligen passar bättre med en kanna te en sån här dag behöver vi inte låtsas om.)

3 kommentarer:

Susanna sa...

Ja det är mysigt att sitta inne på jobbet när det regnar, speciellt igår. Fast inte lika mysigt att cykla hem, kunde konstatera att mina regnkläder inte höll vad de lovade...

Anonym sa...

Du är visst uppe med tuppen du! :) I morse gick jag upp klockan åtta för att gå en sväng, och det lockade mer att somna om.. Vilket jag såklart inte gjorde! :) Har du några tips på hur jag laddar dagen innan för ett långpass..? Tänkte gymma i eftermiddag, är det dumt tro? Ha en bra dag!

/malinhalsofreaket.blogg.se

Löpning & Livet sa...

susann: ja sålänge man är inomhus är det supermysigt! Jag har lärt mig att inga regnkläder (iaf inte de jag testat) funkar (plus att sminket rinner) så jag cyklar aldrig när det regnar :D

malin: jag brukar inte ladda så mycket mer än att äta lite extra.. och försöka att inte ha träningsvärk någonstnas, det blir så jobbigt då :) Jag kanske inte skulle köra något tungt gympass om innan, men ett lätt överkroppspass borde väl inte vara nån fara..