torsdag 28 augusti 2008

Jippie!

Jag är nog inte på väg att bli sjuk trots allt! 10km medelhård distans i 5:04 fart har avverkats. Blev faktiskt förvånad när jag kom "i mål" och såg tiden. Det kändes nämligen inte som om jag höll ett såpass högt tempo. Pulsen låg även den på en normal nivå så nu har jag lite större förhoppningar om en helt ok tid på söndag. En glad överraskning, precis vad jag behövde nu! Tack!

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

heja heja heja!

Anonym sa...

Lycka till på söndag!! Ha en bra kväll! Nadja

Erika sa...

Härligt!! Ses på söndag :)

Sofy sa...

JUSTE! (jag sitter ochs miter från städningen...illa. Men jag ska. Snart...så att du slipper simma fram mellan klädhögar, post och svarta labradorhår.

Jag lovar att det är rent till på lördag!

Löpning & Livet sa...

marathonmia: hejaheja du med! :)

nadja: Tack och tack de samma!

erika: Jepp det gör vi!

sofy: haha, just like me :) mitt hem är inte heller så rent för tillfället så jag överlever nog :)

Susanna sa...

Ja! Vad skönt! Hoppas att det går superbra för dig på söndag, jag håller tummarna hårt för det!