lördag 2 augusti 2008

Yta är inte alltVid första anblicken kan det likna ett alkisvin, det är antagligen ett alkisvin. Billigt, starkt och tetraförpackat. Men! Man ska inte dömma ut saker innan man har testat, skönhet kommer innifrån, yta är inte allt och så vidare och så vidare. Det är faktiskt det godaste rosévin jag smakat. (Nu har jag ju inte smakat sådär supermånga, men ett typ tre, fyra stycken iallafall, så jag får ändå uttala mig!) Köp hem och njut iskallt ute i kvällssolen!

5 kommentarer:

lina sa...

Nytt för mig, måste absolut testa innan sommaren är över. Sedan blir det rött som gäller för hela slanten:)

Felicitas sa...

Det har jag testat och det är klart godkänt! :)

Cizzi sa...

Det låter gott ut, jag har bara testat det vita vinet och det gillar jag så =)

ingy sa...

jaaa, det är supergott! drack det för första gången för några veckor sedan. mums! :) otäckt lättdrucket. hehe. några jordgubbar i oxå! :)

djursnäs var mycket avkopplande, precis vad jag behövde! sov som en stock o tröttheten har äntligen kommit ifatt mig. nu är det dags att ta det lite lugnt en stund.

fotandet gick jättebra! hade till slut tur med vädret. blev finfina bilder! :)

Löpning & Livet sa...

lina: ja gör det!

felicitas: skönt att det inte bara är jag som gillar alkisvin :P

cizzi: Aha.. det vita gillar jag dock inte.. :)

ingy: Jordgubbar i måste jag testa på tisdag när jag planerar att dricka lite mera :)