fredag 22 augusti 2008

Vänner

Jag pratade med en av mina barndoms/ungdomsvänner på msn i förmiddags och som vanligt hade jag alldeles för lite tid och var tvungen att rusa vidare hur gärna jag än ville fortsätta prata. Varför räcker tiden aldrig till? Jag känner mig som en väldigt dålig människa som aldrig har tid, även om jag vet att det är så för de flesta, att tiden aldrig räcker till. Jag har exempelvis bara ett fåtal riktigt nära bästisvänner här i Göteborg, men jag hinner knappt umgås med dem ens, iallafall inte så mycket som jag egentligen vill! Hur ska man då hinna umgås med alla bekanta och andra vänner?? Kan någon göra dygnet sisådär tio timmar längre tack!

I vilket fall som helst så slog det mig hur skönt det är med vänner som man, även fast man inte pratar eller umgås så mycket nuförtiden (när vi bor på olika håll), känner att allt är precis som vanligt med! Tiden står liksom still på något sätt och vi kan fortsätta där vi slutade sist oavsett om det var ett år sedan eller en dag sedan.. I love you och vill alltid ha er som vänner!

Nu har jag bestämt att jag ska prata med minst en av mina utomstädesvänner (och systrar, mamma och pappa) varje vecka. I telefon, på msn, via skype eller på något annat sätt om jag skulle råka uppfinna något! I värsta fall får jag väl prata medan jag springer :D

Och ni som bor här (ni vet vilka ni är) får helt enkelt börja springa med mig (för jag vet ju att ni alla springer) eller så får jag börja hänga på era jobb, skolor eller var ni nu befinner er. Kanske springa dit? :D

2 kommentarer:

Mela sa...

Visst är det så! Det här är den svårast delen av att hitta balans i livet tycker jag. Jag menar, träna, äta, vila, ja - det går på rutin - men vänner ÄR ju inte så, det GÅR inte att få det på rutin, och man vill inte det heller! Jag försöker alltid ringa när jag väntar på bussen, tunnelbanan eller vad som, men på sommaren när man cyklar så finns liksom inte den tiden heller. Usch. När ska man hinna ha tråkigt liksom? (Ja, förutom ibland på jobbet då - men det räknas liksom inte...)

Löpning & Livet sa...

mela: exakt! man får försöka hitta små minipauser där man hinner prata med sina vänner.. bättre fem minuter än inget alls..