torsdag 14 augusti 2008

Äntligen!

När jag slutat jobba på jobb 1 vid tolv ska jag och min vän/kollega Ellen ha lite date och se om vi kan komma vidare med vårt företagande. Det har ju legat lite på is under sommaren eftersom vi har kunnat ses så sällan. Men nu blir det andra bullar! F-skatt och namn är godkänt så nu ska vi bara klura ut hur vi ska marknadsföra oss, fastställa lite priser och boka tid hos vår coach så vi kan få vårt starta eget paket och lära oss hur man fakturerar, bokför osv. Äntligen!

Förutom att jobba ska vi även massera! Vi är ju båda diplomerade massörer, men använder våra kunskaper allt för sällan.. Idag är det dock dags att fräsha upp kunskaperna lite, vilket mina ben och min bröstrygg kommer tacka mig för. (Särskilt benen, de gråter för att de är så stela) Äntligen!

I övrigt blir det inte mycket till aktivitet idag, bara vila och laddningen inför helgens cykelutbildning. Kan nästan inte fatta att jag efter så många år äntligen ska bli instruktör. Äntligen!

9 kommentarer:

Felicitas sa...

Åh, du kommer att kunna tjäna dig en extra hacka på alla oss som ska med till träningslägret i Åre! :D Du får se till att ha tränat upp handmusklerna tills dess, så att du inte får kramp i dem.. ;)

Anonym sa...

Å så mycket roligt på en och samma gång!!! Lycka till med allt!

Anonym sa...

Funderar också på att gå en instruktörsutbildning till hösten. Har bara så svårt att bestämma vad jag vill instruera i.. Är det spinning du har valt?

/malinhlsofreaket.blogg.se

Anonym sa...

Funderar också på att gå en instruktörsutbildning till hösten. Har bara så svårt att bestämma vad jag vill instruera i.. Är det spinning du har valt?

/malinhalsofreaket.blogg.se

Sofy sa...

Bra vännen, vad kul att ni kommer vidare! Jag ska se om jag kan spara undan en slant mellan köksrenovering, valp, spejaträning och löpskoinköp... att lägga på lite konsultationer inför marathonsatsning. Hi, hi..Kram

Löpning & Livet sa...

felicitas: haha, ja det kanske kan betala hela min resa :)

anna: tacktack :)

malin: jepp det är spinninginstruktör jag ska bli.. sen får vi väl se om det blir nåt mer framöver :)

sofy: ja det känns skönt! Om du är riktigt snäll kanske du kan få kompispris ;P

Marica sa...

Vad skönt att kunna vara modig och kreativ, lycka till!!!

ingy sa...

Vad spännande! Lycka till med allt! :)

Terese sa...

Lycka till med utbildningen. Det är verkligen superskoj att jobba som cykelinstruktör :-) Bra val!