onsdag 13 augusti 2008

2/3

Två saker av tre avklarade och båda har gått halvdåligt. Vi börjar med intervallpasset: Jag hade bestämt mig för att det var kort intervall som skulle springas och för att göra det lite roligare sprang jag dom i en stegvarant;

30sek - 1min - 1:30min - 2min - 1:30min - 1min - 30sek - 1min - 1:30min - 2min - 1:30min - 1min - 30sek. (1min ståvila mellan varje intervall)

Men! Stark motvind alternativt stark sidovind ungefär hela passet + SEGA ben (konstigt med tanke på att de var pigga och glada igår) = långsamt tempo och mjölksyra av ingenting. Glömma och gå vidare!

Storhandlingen gick inte heller något vidare. Det var sjukt mycket folk, jag tappade bort min inköpslapp (men hittade den sen som tur var) och hittade inte ströbröd hur mycket jag än letade. När jag skulle åka hem fick jag vänta jättelänge på spårvagnarna och mina armar har nog blivit några centimeter längre efter att ha släpat hem två tunga påsar plus en ryggsäck.

Hoppas den korta och långsamma kvällsjoggen går åtminstone lite bra.. Men när jag tänker efter så väger OS-silvret upp nästan allt, så jag är ganska glad ändå. :D

3 kommentarer:

Susanna sa...

Storhandlingar är bra, det är väldigt tillfresställande att ha ett skåp och kylskåp fullt med mat :)

Lycka till ikväll!!

Sofy sa...

Äsch, det är en konspiration idag. Du blir i alla fall grymt snabb av att springa intervaller. Kram

Löpning & Livet sa...

susanna: ja! Jag blir mycket gladare när jag tittar in i mitt kylskåp nu :) (att mycket av ytan täcks upp av en stor hink turkisk yoghurt och det eg inte är så mycket mer än vanligt behöver jag ju inte låssas om ;P)

sofy: ja det måste vara nåt sånt :)

snabb, snabb, snabb!