fredag 8 augusti 2008

Ledig helg!

Dagen började redan 4:45 i morse. Då ringe mobilen och sa att det var dags att släpa sig upp och ut på en lugn löptur. Måste ju erkänna att det hade varit skönare att stanna i sängen, men jag tog mig i kragen och gick upp. Ibland gäller det att inte fundera utan bara svinga benen över sängkanten och resa sig. Väl ute vaknade jag till och även om det blev en rätt seg runda eftersom jag var trött och stel efter gårdagens pump och backträning, var det ändå skönt att få lite frisk luft och vara ensam med världen för ett tag. Nu blir det långvila eftersom vi ska till Småland över helgen och jag inte orkar släpa med mig träningskläder för en så kort vistelse. Inte förän på söndag kväll är det dags att röra på benen igen, då väntar långpass.

Efter dusch och frukost var det dags att gå de två minutrarna det tar att komma till jobbet och öppna för de morgonpigga vid sju. Ända till fem ska jag sitta här, sen går bussen till Jönköping vid halv sju ikväll och väl där blir vi hämtade av Martins föräldrar och får åka bil de sista milen till metropolen Aneby. Imorgon väntar 50+60+70=180 års kalas från klockan ett och framåt, men jag hoppas på att få sova åtminstone till nio, jag tror min kropp behöver det.

Jag tar nog med mig datorn, men vi får se om jag hinner med att blogga (som om jag skulle kunna låta bli) Ha en trevlig helg boys and girls!

5 kommentarer:

Sofy sa...

Du är rolig du! Långvila är alltså lika med EN dags vila? Träning idag fredag och träning på söndag. Hi, hi... för mig är långvila i alla fall minst två dagar i rad...

Ha det så skönt i småland!

Löpning & Livet sa...

sofy: haha jo fast det är ju ända från tidig morgon idag fram till sen kväll på söndag :) Kanske var att ta i att skriva långvila, men lite långt är det allt ;)

Anonym sa...

Aneby, metropol! :) Haha...
Det är så svårt att ta beslutet och söka hjälp eftersom det går så mycket upp och ner.. Ena dagen mår jag hur bra som helst och tränar å äter riktigt bra, medans nästa är katastofal. När det är som sämst brukar jag tänka, nej nu måste jag söka hjälp. Men så nästa dag känns lite bättre och jag tänker-äsch, ingen skulle ta mig på allvar, eller jag är ju inte sjuk...

Anonym sa...

Bra jobbat på morgonkvisten! Ha en skön vila!

Löpning & Livet sa...

malin: haha, ja en riktigt stor metropol :D

anna: jepp :)