onsdag 27 augusti 2008

Livet just nu

Fram till lördag är det nu 5 saker som gäller i mitt liv:

1. Jobba
2. Fixa med mitt cykelpass
3. Försöka komma underfund (velar fram och tillbaka hela tiden) med vilket träningsupplägg som funkar bäst inför söndagens tjejmil.
4. Hoppas på att jag inte är påväg att bli sjuk (högre puls än vanligt på morgonjoggen imorse) och fundera ännu lite mer på hur jag ska lägga upp träningen (inte träna alls eller få lugna (förutom skatåspasset) pass och mycket vila som jag brukar??)
5. Fundera över när jag ska hinna gå till apoteket och hämta ut ny allergimedicin, träffa åtminstone en av mina vänner och bara slappa.

Men nästa vecka börjar skolan och eftersom det är väldigt få schemalagda tillfällen kommer jag kunna lägga upp min tid nästan precis hur jag vill! Visserligen kommer jag nog ha fullt upp då med, men jag får ju bestämma. Me like!

4 kommentarer:

MarathonMia sa...

Du är inte ensam om att gå och fundera på träningsupplägg till tjejmilen. Jag kommer förmodligen fundera så mycket att det till slut inte blir någon träning alls :-) förutom tokdans på lördag förmiddag då!

Det går säker vägen! Ta inte ut dig innan bara nu när du fått sån fart!

Sofy sa...

ha, ha, ha, JAG MED!
Hittills har jag sprungit 7 km ( i måndags morse, riktigt lugnt dessutom)I går han jag ju inte och idag ska jag träna. men vad? hur fort, hur långt?

Nya skorna står och skriker hemma. Jag står och velar. x-fit var det tänkt, men funkar det verkligen? kan jag springa snabbpass i morgon utan att bränna mig till söndag? Måste jag springa snabbt för att få upp tempot? Kan jag springa milen på Lidingö eller är det helfel??? Kort, långt? jättelångt? Vila?
Usch!!

Löpning & Livet sa...

Skönt att vi är flera veliga själar :D

Unknown sa...

Med tanke på punkt 4 skulle jag nog inte planera in alltför mycket, och hoppas att pulsen bara var lite spattig! Själv får jag ju bara springa först på fredag så jag slipper planerandet... Både bra och dåligt - jag vill ju springa men å andra sidan lär jag ju vara kanonsugen på söndag :)