onsdag 20 augusti 2008

Cravings

Jag är SJUKT sugen på smoothie gjord på exotiska frukter som mango, passionsfrukt och annat gott. Så sjukt sugen att det börjar bli jobbigt. Ännu jobbigare är att jag är så sjukt lat att jag inte orkar resa mig ur soffan och gå till en affär och köpa på mig lite frukt, eller ännu hellre en redan färdigmixad dryck. Till mitt försvar har jag inget annat att säga än att jag sprungit 15km kuperad terränglöpning och därmed är lite trött i benen. Ingen bra ursäkt så jag får väl se till att fixa det där nu och bevisa att jag inte är en latmask.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Smoothie lät underbart. 15 km terräng lät ännu bättre. Men soffan.... den lät skönast av alla. Fattar inte varför jag är så trött idag :(

Susanna sa...

Vad duktig du har varit, hade du ditt fina vätskebälte då :) Hoppas du orkar ta dig till affären så du får din smoothie, de är ju så läskande.

Löpning & Livet sa...

anna: ja alltihopa är underbart på sitt sätt :)

susanna: nej, eftersom jag först sprang ett varv på milen och sen ett varv på femman så kunde jag stanna till och dricka efter milen, innan femman :)

Unknown sa...

Det där lät gott! Hm, ska jag ta och hasa iväg till affären istället för att göra klart mitt frilansjobb kanske...? Frestande värre! :)

Anonym sa...

Det är iaf ett "nytto-craving"! Hehe... :)

sv: Det är i Jkpg jag pluggar (ska börja) det känns lite bättre nu, men jag är fortfarande inte helt 100 på om det är detta jag vill... Vill bara att plugget ska komma igång så man ser hur det fungerar... Insparken känns bara onödig! :(

ingy sa...

ojoj, jag är helt slut av ett spinningpass, jag har verkligen ingen kondis. ;) hoppas att jag kan fortsätta med pass, lite klurigt när man jobbar kväll...
oh, då åker jag till gbg o går på dina pass med bra musik! :)

tack tack! känns skönt att ha kommit igång med jobbsökandet. det tar ju sin lilla tid. behöver komma igång med företaget o dr ain lite pengar - behöver ny kamera!

ja visst är det tråkigt att man inte har energin som när man var yngre? gå upp svintidigt för att sminka sig osv. nu sover man gärna extra länge. ;)

Löpning & Livet sa...

mialena: hihi

malin: ok.. jag känner igen den där känslan, hade precis samma när jag började plugga för första gången.. ge det lite tid, några veckor eller så för att se hur det känns när du blivit van den nya situationen med pendlande, pluggande och allt.. det brukar falla på plats efter ett tag!

ingy: kondisen kommer du snart att jobba upp, det är en av alla fördelar ed cykling :)

Jo dels det där med tisen och sen det där med att man måste smälta in lite om man ska få nåt jobb.. Sorgligt men sant :(