söndag 3 augusti 2008

Laddning

Att dricka rosévin, om än bara två glas, är kanske inte den bästa uppladdningen för ett rejält kuperat terränglångpass (två varv på mördarmilen). Men gjort är gjort och nu är det bara att göra det bästa av situationen; äta, dricka och vila i soffan. Fast först måste jag skölja ur hårfärgen och fixa lite lunch. Rapport om hur jobbigt det var (?) och hur trött jag är (?) kommer ikväll, ha en bra dag sålänge!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med mördarmilenx2. Det går säkert bra. Alkohol är verkligen ett gift för kroppen. Det märks extra tydligt när man tränar och äter bra och sedan dricker lite för mycket. Igår sa min kropp ifrån på allvar och det var inte alls roligt att vara tvungen att inta viloläge i min kollegas sons rum när alla andra var ute i trädgården och drack gott (?) och hade det trevligt. Att springa morgonpass imorse kunde jag ju bara glömma.

Löpning & Livet sa...

river: Haha, stackare! ;)