fredag 22 augusti 2008

Halvpanik

I flera dagar (över en vecka) har jag varit mer eller mindre täppt i näsan, men då jag inte känt mig dålig i övrigt har jag antagit att det är allergin som spökar. Även om jag inte tycker att det borde finnas så värst mycket pollen i luften nu klamrade (kramlar) jag mig fast vid det antagandet. Men nu börjar jag känna mig lite konstig i kroppen. Inte som jag brukar när jag är på väg att bli förkyld, men jag är varm om kinderna och supertrött. Förtillfället kan jag andas genom näsan väldigt mycket bättre än de två senaste dagarna, men det känns ändå inte bra! Panik! JAG FÅR INTE VARA SJUK IMORN! Jag har sett fram emot det här loppet så himla länge nu!

Hoppas, hoppas, hoppas att det som vanligt bara är mitt psyke som spelar mig ett elakt spratt.

Jag ska springa imorn! Springa snabbt!

Inga kommentarer: