torsdag 18 september 2008

Testing och tjoho!

Efter att ha jobbat mellan 06 och 13 tyckte jag att det var dags att testa hur kroppen egentligen mår. Detta görs såklart bäst genom en kort och lugn springtur i ett härligt höstväder! Imorse när jag vaknade var jag lite täppt i näsan men kände mig pigg i övrigt (förutom det faktum att klockan bara var 05:00 och jag sovit för få timmar). Fatta hur glad jag blev! Så fort jag slutat jobbet gick jag hem, bytte om och gav mig ut. Kändes lite stelt i början, men det berodde nog snarare på höstkylan än på uppehållet (två dagar är ju ingenting!). Med en helt normal puls lufsade jag fram i ett skönt och behagligt tempo, glad och nöjd över att kroppen verkar vara som vanligt. Då fick jag helt plötsligt syn på Susanna på sin cykel! Ett trevligt avbrott på sisådär 5min innan jag lufsade vidare på min runda. När jag kom hem och funbeat räknade ut farten åt mig visade det sig att jag inte alls luftsat så himla mycket. En genomsnittsfart på 5:25min/km är lite snabbare än jogg för mig, något mittemellan lätt- och medelhård distans ungefär. Det är ett bra tecken så ikväll blir det Army training!!

6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Härligt att vara tillbaka på banan igen!!! Jag har själv duktigt med spring i benen, få se när jag vågar mig ut!

Susanna sa...

Ja det var verkligen en trevlig överraskning att träffa på dig helt plötsligt! Ha så kul på armyn, själv sitter jag på jobbet...

Villa Carl Larsson sa...

Alltid roligt när man stöter på någon så där spontant :)

Löpning & Livet sa...

anna: ja! Så himla skönt att det inte var en långvarig förkylning!

susanna: Jepp! (Armyn gick dåligt :()

jozan: ja det är superkul! :)

Susanna sa...

Gjorde den? Vad hände?
Gick den dåligt på riktigt eller gick den dåligt i dina "högkravsögon" ;) ?

Löpning & Livet sa...

Både och :) Dels hade jag noll ork (kanske inte var helt frisk ändå??) och sen hade jag ingen kämparvilja heller, gav upp för lätt liskom.. :) Nästa vecka blir det inget, då laddar jag inför lördag, men veckan efter ska jag vara superbra!! :)