fredag 19 september 2008

TGIF!

Fredag och första uppgiften i en av kurserna är inlämnad och klar. Så himla skönt, nu kan jag ta helg! Enligt den ursprungliga planen stod morgonjogg och eftermiddags-backträning på schemat, men eftersom Armyn inte gick så fasligt bra igår (skitdåligt på ren svenska) och jag inte kände mig helt på topp väljer jag att ta mig ut på en lugn lite halvlång tur senare i eftermiddag istället. Ingen morgonjogg och inge backträning alltså. Att det inte blir någon backträning betyder att det inte blir några mer kvalitetspass innan Lidingö, nu ska jag bara köra relativt lugna pass fram till nästa lördag. (Förutom cykelpasset jag planerar att gå på imorn och kanske body pumpen på måndag, men det är ju inga löppass så de räknas inte.) Eller nu ljög jag lite, hade ju tänkt mig ett slags "tömningspass" inför min egen modifierade kolhydratuppladdning också. Men förutom det då.I helgen ska jag mest ta det lugnt och ta hand om mig själv. Martin åker bort så jag har mf (mansfritt) från lördag morgon till söndag kväll vilket faktiskt ska bli rätt skönt (även om jag självklart kommer sakna honom lite också). Ibland behöver man vara bara med sig själv! Fast helt själv ska jag ju inte vara, jag ska ju på 25+25+25 års fest! Nice! Gäller att ta det lite lugnt med rödvinet bara, vilket jag inte är så himlans bra på, det är ju så gott! :D (Lite många utropstecken där, men sån är jag!)

Inga kommentarer: