onsdag 3 september 2008

Omotiverad

Ikväll står lång backe på schemat. Jag är INTE motiverad för det. Fast jobbigast av allt känns cykelturen dit i motvind och uppförsbackar.. Ibland är det inte kul att träna, men ska man bli bättre är det väl bara att bita ihop. Och egentligen vet jag att det kommer kännas så himla bra när jag väl är klar med min 8 repetitioner uppför den ca 300m långa backen och får springa mot start- och målområdet igen. Lite löpskolning på det och sen hem för veckans yogaövningar. (Vet inte om jag nämnt det tidgare, men jag har börjat köra några basövningar från senaste Runners World en dag i veckan. Måste verkligen få bukt med mina stela baksidor och osmidiga kropp.) Hoppas det går bättre än föregående veckor. Övning ger ju färdighet sägs det..

2 kommentarer:

Susanna sa...

Hoppas att du orkar ta dig ut!

Tror att jag ska köpa det där senaste numret av runnersworld och ha som läsning på tåget till småland imorgon, de där yogaövningarna verkar spännande! Och så är jag ju nästan löpare nu också :) Ser så mycket fram emot att få springa i skogen i helgen (och hälsa på kompisen som har en gullig häst, ännu bättre). I nästa vecka hoppas jag förresten att du och jag har tid att träffas, antingen för att träna eller bara för att umgås. Du har börjat skolan nu va?

Löpning & Livet sa...

susanna: ja gör det, rw är bra för det mesta.. Klart vi ska ses nästa vecka! Får kolla våra kalendrar! Har du msn?