måndag 15 september 2008

Tråkigt

Cykelpasset blev inställt på grund av för få bokade. Tråkigt! Jaja, så är det ibland. Jag får börja promota mitt pass varje gång jag är på gymmet och tvinga folka att boka in sig. Och nu får jag väl springa istället. Det går ju bra det med. Sen ska vi jobba, jobba, jobba med Premera. Att lära oss bokföring och fakturering står på schemat idag. Plus massa mer. Ikväll tänkte jag body pumpa. Det är min dag det, hur ser Er ut?

9 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Äsch, trist att det blev intställt! Lycka till med bokföringen och faktureringen :)

Susanna sa...

Åh synd att det ställdes in! Tycker absolut att du får börja promota dig lite mer :) Vilken tid är det förresten? Om det inte är alltför tidigt kanske jag kan orka släpa mig över stan någon måndagsmorgon och få äran att vara med... Tack för det trevliga sällskapet igår förresten!

MarathonMia sa...

Det kommer fler tillfällen!

Min dag: jobba, jobba, jobba. Vila :-)

Sofy sa...

De kommer, de kommer! Snart så! Jag menar, så fort de fattat att det är göteborgs nya stjärncykelsintruktör som sitter och leder pass måste de ju börja flockas kring din sal!!!

Lycka till med jobbandet1 Kram

Anonym sa...

http://riverspringer.blogspot.com/2008/09/to-do-list.html#links


;)

Löpning & Livet sa...

anna: jo, jag får muta folk :)

susanna: det är kl 7:30, säg till så bokar jag in dig som min gäst!

mia: ja, som tur är!

sofy: :)

river: oj, du har fullt upp!

Anonym sa...

Ang. klockorna så hade jag en med fotpod förut men lyckades aldrig kalibrera den ordentligt men får man fjutt på det tror jag att fotpod är jättebra!

Anonym sa...

Var är det du kör nånstans? Är sugen på att komma med och testa vid tillfälle =)

Löpning & Livet sa...

elin: nej.. det verkar ju vara lite meck med det där..

katarina: Jag instruerar på active wellness som ligger ganska nära redbergsplatsen..