måndag 1 september 2008

Minikorta versionen

Det blev efter mycket slit tillslut ett nytt peronligt rekord. Lyckades kapa hela 4 sekunder och nu ligger alltså det personliga rekordet på 10km på 47:32.

Det haer varit en superbra helg i Stockholm med både lite shopping, god mat och vänner (och löpning då). Är dock väldigt trött, kom hem vid två inatt och nu måste jag rusa iväg till vårdcentralen. Återkommer senare under dagen/ikväll. Stay tuned!

PS. Jag har "bara" 86 olästa inlägg på bloggkoll, det var lite dåligt. Jag trodde det skulle vara typ 200. Vad har ni gjort i helgen egentligen? :D

8 kommentarer:

Mela sa...

Bra sprunget! Kul att se dig live också - även om det bara var en kortis... Förresten, vad är det du ska plugga?

Löpning & Livet sa...

mela: Tack de samma! :)

Jag ska läsa ytterlgiare 60hp (40 med gamla systemet) kostvetenskap så att jag får en magisterexamen ist för kandidat..

Anna (Orka mera) sa...

Bra sprunget!!! Grattis till nya personbästat!

Mela sa...

Åh, vad kul. Jag saknar pluggandet lite nu och då - även om jag absolut inte saknar vare sig den ekonomiska stressen eller känslan av att alltid göra för lite (du vet, när man städar borde man plugga, och tvärtom, och när man gör något kul så borde man definitivt göra något annat...). Men att få verkligen lära sig mer och sätta sig in i saker!!!

lina sa...

Härligt tjejen!!!!

Villa Carl Larsson sa...

KANONBRA TID! Jag tycker du ska vara jättenöjd. Både du och Sofy gjorde det skitbra tycker jag. Jag är jätteglad att jag tog mig runt jag :) Alltid nåt. Synd att jag inte såg dig där.

Kram

Susanna sa...

Wohoo, personbästa! U rule. Ser fram emot den långa versionen dock :D Idag har jag tränat en ny grej på Sportlife, Challenge, en slags cirkelträning. Det vore sjukt kul att träna ihop, roligare att peppa varandra när det är någon man känner tränar med :)

Löpning & Livet sa...

anna: tacktack!

mela: jo det ska bli kul, men jobbigt! :) Speciellt d-uppsatsen.. Jobbar du med något som motsvarar utbildningen? Har ni det lätt eller svårt att få jobb? För oss är det inte jättelätt direkt, inte så många som vet vad vi kan osv.. hade ju varit lättare om man pluggat till dietist, men samtidigt vill jag jobba med friska människor, förebyggande.. fast allra helst med idrottare såklart! :D

lina: tack! :)

jozan: superbra jobbat själv!

susanna: ja jag såg det!! Jag vill följa med! :)