tisdag 9 september 2008

53:25..

..lyder det nya rekordet. Det gamla rekordet på 54:20 krossades i eftermiddag, trots att jag inte maxade. Åtminstone inte från början, man måste ju bli lite varm först och för mig tar detta runt tio minuter, kanske en kvart. Under dessa minuter går det mest uppför, men även en hel del neråt mot slutet. Mellan kilometer tre- och fyrakilometersmarkeringarna lutar det uppför i princip hela tiden. Men sen kommer ett parti där man kan springa på lite mer. Mot slutet går det sedan lite upp och ned igen.


Att mitt personliga rekord på milen är 47:32 säger en hel detl om hur kuperad denna mil faktiskt är. Även om det självklart inte går att jämföra tävling med träning, iallafall inte för mig. 53:25 är en tid som är till för att slås, kanske inte den här säsongen, men väl under nästa!

6 kommentarer:

Erika sa...

Precis som du säger; det visar hur kuperad Skatås är :) Grattis till ny tid!

Har precis varit på ett spinningpass till, nu är jag fast! Länge länge har jag inte förstått tjusningen, men jag tror mest det har haft att göra med att orken inte funnits där!

Anonym sa...

Åh, vad roligt med PB!! Grattis!!

Sofy sa...

Grymt! klart du slår det med lite uppvärmning innan och med tävlingsadrenalin i kroppen. Plugga... ja...det kan man ju göra...sen?! Tycker du är en alldeles normal student! :)

Felicitas sa...

Härligt att bräcka tiden!! :D Och att Skatåsmilen är en mördarmil är det nog ingen som tar miste på.. Du är grym tjejen!!

MarathonMia sa...

Ljuvligt! Jag har också träningstider i kuperad terräng att slå. Man måste ju skilja på tävling, träning och typ av träning.

Löpning & Livet sa...

erika: tack :) Ja det kan nog ta några gånger innan man förstår det braiga.. Men bättre sent än aldrig :D

elin: tack!

sofy: jo, jag antar att jag inte är ensam om att skjuta upp saker :)

felicitas: :D Tacktack!

mia: heja dig!