söndag 21 september 2008

Baksmälla

Idag har jag varit så sjukt bakis att jag hoppas att jag slipper vara det på ett tag. Jag borde fått min årsranson nu! Efter att ha druckit lite sangria och kanske liite för mycket rödvin blev jag medlurad på en klubb jag nog aldrig skulle sätta min fot på i vanliga fall, och väl där ilurad några lakritsshots. Shots är inte bra för mig, speciellt inte dagen efter! När jag vaknade efter ett fåtal timmars orolig sömn slog hjärtat ungefär lika snabbt som under ett medelintensivt träningspass. Om jag inte hade varit så illamående hade jag kanske orkat hämta pulsklockan och kolla vad pulsen låg på.. Det kändes INTE hälsosamt! Tur att det inte hör till vanligheterna att jag festar loss så här mycket. Det brukar väl bli en eller ett par sådana här kvällar (med tillhörande baksmälla) per år, resterande partyn brukar gå lite lugnare till väga..

Således ingen träning idag vilket passar mitt Lidingöupplägg utmärkt (Att festa loss SÅ HÄR MYCKET ingick dock INTE i planen). Imorn hoppas jag att jag får cykla på morgonen och på kvällen väntar body pump. Nu ska jag laga sojakorvstroganoff, vilket jag nog aldrig har gjort förut. Ska bli spännande att se hur det smakar! Antagligen inte lika som mammas..

Uppdate: Men det var ju trots allt en väldigt rolig kväll! Så det känns ok ändå :P

4 kommentarer:

Susanna sa...

Jag tycker att det läskigaste med att vara bakfull är just pulsen. Det är hemskt att vakna och känna hur hjärtat måste jobba, trots att man ligger ner. Sjukt. Men samtidigt är det ju kul att vara full ibland :) Själv tänkte jag ha festat igår, men var så otroligt trött efter dagens arbetstimmar att det bara blev ett par timmar och ett par glas vin på festen. I och för sig skönt idag. Hoppas cyklingen går bra imorgon!

Anonym sa...

Det känns verkligen som att man är förgiftad! Hoppas du har kvicknat till nu :P

Löpning & Livet sa...

susanna: Ja vad gör man mot sig själv eg?! Fast som sagt, det är kul att vara full ibland! :D

river: förgiftad är bara förnamnet :P

Anonym sa...

Har precis ätit sjukt goda äppel- och kanelpannkakor med havregryn. MUMS! En bra uppladdning inför min hemska vecka (tis-ons: skola sthlm, tors: jobb ksta, fre: skola sthlm, lör: 80-årskalas arvika, söndag: dop hälle, måndag: jobb ksta....PUH) Hur går det med företaget?