söndag 7 september 2008

Långpassladd

Igår var det ju halvmarathon i Stockholm och jag hade väldigt gärna varit med. Nu var jag ju inte det, blir lite väl mycket att åka till storstaden tre gånger på en måndad. Jag ska springa långt idag istället. För mig själv (varför är det aldrig någon som sprigner i samma tempo som vill följa med?!) i backiga Skatås. Målet är 28km, två var på 10:an och ett varv på 8:an. Om det blir så återstår att se. Det beror på hur stark jag är mentalt idag. Det är tråkigt att springa så långt själv.. Men jag ska nog klara av att övertala latmasken om fördelarna med att ha fått till ett såpass långt långpass, i terräng dessutom, innan Lidingö. Bara det inte börjar regna, då blir det med ens mycket svårare att motivera sig..

1 kommentar:

ingy sa...

Tack tack tack! :) Känns hur bra som helst! Lite läskigt oxå.

Skaffade mig virus samma dag så min dator har inte mått bra o jag har varit livrädd att jag förlorat en massa viktigt jag inte har backup på men som tur är har jag delad hårddisk. Pust! Ska blåsa om den nu. Tur att jag har laotop iaf! ;)