måndag 8 september 2008

Done

Ja det gick ju bra det där. Jag är nöjd med mitt livs första cykelpass även om saker givetvis kan bli bättre. Men man kan ju inte vara proffs från början.. 45min extensiva intervaller (36min effektiv cykling), 3 intervaller a´6min och däremellan 3min vila bjuds man på om man kommer på mitt morgonpass. Kom precis på att jag glömde säga åt de fyra personer som kom idag att äta någonting så fort som möjkligt. Hur kunde jag glömma det? Återhämtningsmålet är ju min bäbis! Jaja, jag får hoppas att de är kloka människor och gör det ändå!

Nä, dags att jobba med Premera (egna företaget), den riktiga bäbisen! :D

5 kommentarer:

Felicitas sa...

Klart att du är bra!!! :D

lina sa...

Grattis eller vad man säger! Hur går det med företagandet då?

Susanna sa...

Fyndigt namn, skönt att ni fick till något bra fast ni fick avslag på några.

Och så skönt att förta passet gick fint, nu blir det bara lättare och lättare!

Löpning & Livet sa...

felicitas: :)

lina: tack! Jo det går frammåt, snart, snart är vi igång! Eller eg är vi redan det, ska bara hitta kunder :)

susanna: jo.. det funkar ok iaf.. som en förkortning av prestera mera liksom.. Vill du bli kund? :P

Sofy sa...

KUL! Du var säkert grymmast i stan! Kram