tisdag 30 september 2008

Superwoman?

Alltså.. Jag vet inte om jag har fått några konstiga superkrafter eller liknande, men min kropp känns så himla pigg, stark och uthållig! Om jag inte visste bättre skulle jag nästan tro att jag aldrig sprungit något Lidingölopp. Att allt bara var en dröm. Nog för att jag var lite stel i söndags, men inte på långa vägar så stel som jag var förra året och som jag rimligtvis borde vara med tanke på hur ont det gjorde under loppet. Om det är den korta och väldigt långsamma återhämtningsjoggen i söndags kväll som bidragit till denna känsla kommer jag definitivt alltid springa återhämtningsjoggar efter lopp! Fast jag hoppas nästan mer på superkrafterna. Det hade varit coolt att få vara en superwoman på riktigt! :D

(Ska jag orka med Armyn på torsdag är det nog dock bäst att jag vilar imorn, oavsett superkrafter.. Cykel plus hemmayogan igår och morgonlöpning plus pump idag..)

7 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Å visst är det härligt när man känner så!!! Bra att ta fram och suga på den känslan de dagar man känner sig seg, trött och klumpig!

Susanna sa...

Det är ingen dåligt känsla det du! Själv har jag Alicia Keys nya album i mp3:n och lyssnar gärna på hennes låt "Superwoman" då jag styrketränar, men jag antar att det knappt är lönt att tipsa dig om en rnb låt ;) Jag skulle också vilja träffas snart, vi hann ju knappt prata i måndags... I helgen jobbar jag dock, men i nästa vecka?

Sofy sa...

kanske är det så att du helt enkelt ÄR en superwoman? Jag tror det!!!

Malin sa...

Om du redan nu känner dig som superwoman så kommer armyträningen att gå superbra. Berätta gärna när du vet vad hemligheten till dessa krafter är :)

Löpning & Livet sa...

anna: ja.. synd att det inte går att stoppa in känslan i en burk att ta fram vid mindre bra dagar! :)

susanna: haha... nä.. :D nästa vecka låter toppen! Har en hel del att göra, men i slutet av veckan har jag nog lite tid över!

sofy: :D

malin: hoppas jag känner mig som en superwoman på torsdag med :)

Anonym sa...

Visst är det coolt det där? Efter min första mara var jag sååååå sliten, träningsvärken från helvetet i över en vecka och benen kändes helt TRASIGA. Efter den andra maran så hade ag visst lite träningsvärk, men var och badade dan efter och cyklade till jobbet på måndagen, nästan helt utan ont.
/Mela

Felicitas sa...

Jag tror på superwoman!! :D