måndag 22 september 2008

Tankar och träning

Det är väldigt mycket i mitt huvud just nu, ett stort kaos faktiskt. Då är det skönt att få träna och glömma bort alla måsten, funderande och jobbiga saker. Helst av allt skulle jag vilja ge mig ut på ett lugnt och stillsamt långpass för att verkligen få rensa hjärnan lite, men det funkar ju inte så bra med ett Lidingölopp några dagar framåt. Imorn ska jag visserligen springa 15km, men eftersom det är en form av "tömningspass" (i Skatås) kommer jag nog inte kunna tänka på så mycket mer än hur jobbigt det är och hur jag längtar tills jag är i mål.

Ingen löpning idag, men väl cykling i morse och pump nu ikväll. Det är fortfarande kaos i hjärnan, men under träningstiden kunde jag åtminstone koppla bort det mesta och bara fokusera på själva träningen. Så himla skönt och så himla välbehövligt!

4 kommentarer:

Sofy sa...

usch, låter jobbigt vännen! Jag hoppas att skatås gör under. Kram!

Susanna sa...

Hur känns det idag, börjar det reda upp sig? När allt känns kaotiskt för mig brukar jag göra massvis med listor, på allt som ska göras. På så sätt slipper jag lita på att jag kommer ihåg allt själv, och kan slappna av... lite iaf. Hoppas passet idag går/gick super. Kram!

Villa Carl Larsson sa...

Ja det är inte alltid lätt men hoppas löpningen ändå hjälper dig att reda ut kaoset. Önskar dig all lycka också när loppet väl ska genomföras. Du e ju kanonduktig så jag tvivlar inte en sekund. Kram

Löpning & Livet sa...

det känns lite bättre nu, lunchdate och lite skatåslöpning i hög fart gjorde susen!