torsdag 25 september 2008

24 timmars spinning


River utmanade mig (och alla andra) att skriva något om Rosa Bandets 24 timmars spinning. Så då gör jag det. Jag vill ju verka för välgörande ändamål även om jag själv inte kommer att vara med. Det hade visserligen varit kul att vara med i något lag och cykla ett par timmar, men i nuläget (och jag har hört att det endast finns ett fåtal cyklar kvar) ser det inte ut som att jag har något lag att cykla med. Men det är en bra grej! Man kan även gå in och skänka pengar till förmån för bröstcancerforskning här. Det kan jag ju göra även om jag inte ska cykla. Gör det ni med!

2 kommentarer:

Susanna sa...

Jag har sett och funderat över det där. Vad som hindrar mig är att jag är erbjuden att jobba helgen (MÅSTE ju inte jobba, men du vet, pengar...) och att det verkar bökigt att boka enskilda timmar. Men man vill ju liksom ändå. Och man vill ju inte missa. Hm.

Löpning & Livet sa...

Jag ska nog vara med nu tror jag.. ska kolla om det behövs fler, är du intresserad isf?