tisdag 23 september 2008

Formtopp på gång?

Det är fortfarande lite kaos i hjärnan men en lång lunchdate med bästis-Ellen gjorde att saker och ting känns lite lättare och lite mer hanterbart. Tack för det!

En annan sak som också gjort mig bättre till mods är dagens "tömningspass" i Skatås. Ett varv på milen följt av ett varv på femman. Redan från början kände jag att det nog skulle bli rekord idag. Benen kändes superpigga trots att jag ätit extremt dåligt (alltså för lite) idag. Milen avklarades på drygt 54min vilket är väldigt bra för att inte ha maxat helt! Totaltiden blev 1:19:45 vilket ger en pace på 5:18min/km. Inte illa för att vara 1. Jag, 2. Skatås och 3. En dag med förlite mat!

Ledsen att jag inte skriver någon utförligare rapport, men jag har haft fullt upp hela dagen och än finns saker kvar på to-do-listan. (Även ledsen att jag inte hinner kommentera hos någon av er andra söta bloggers.. Men jag läser!). Men mellan all stress och ätande ska jag njuta av att en formtopp kanske är på gång. Detta trots helgens bravader! Tjoho! :D

7 kommentarer:

Malin sa...

Härligt om en formtopp är på väg! Tänk vad lite mer mat i kroppen hade kunnat göra också :)

Sofy sa...

JIPPIE! :) ang stressen så verkar vi alla vara i samma sits tyvärr! Kram på dig! Sthlm står öppet med varma famnen till helgen!

MarathonMia sa...

Sannerligen en formtopp! Härligt. Jag brukar tycka att det är lättare att springa fort på korta distanser med 5-6 timmar sedan jag åt (jag vet att jag inte får skriva så till någon som är kostexpert :-) )

Skönt att veta att jag kan lämna huvudstaden i goda händer (snabba fötter?)!

MarathonMia sa...

förtydligande: Kortare distanser...hahaha typ upp till 12-15 km.

Löpning & Livet sa...

malin: ja, efter tre dagar kolhydratuppladdning hoppas jag kroppen är i superform!! :)

sofy: ja, jäkla stress!! Vore kul om vi hann ses i helgen, jag kan höra av mig när jag har nån tid över så kan vi ju se om det passar, kraam!

mia: haha, när så får man inte säga :D

Anonym sa...

Vill du hjälpa till att göra en god gärning? Kolla in min blogg. Du är utmanad.

Mvh/River

Anonym sa...

Du kommer att klara det galant! Jag precis bestämt mig för att springa Lidingöloppet nästa år. Valde det istället för Sthlm-maraton eftersom det ligger så tätt inpå Gbg-varvet... Bli inte besviken om du känner att formtoppen inte lyckas, du kommer prestera fint ändå! ;)