tisdag 2 september 2008

Bildbevis

Hos photomotion finns nu bilder från tjejmilen. Jag kan konstatera att min tur nu är över. I de flesta lopp jag sprungit har jag lyckats undvika att fastna på några bilder, men nu gick det inte längre. Jag kan även konstatera att man inte är någon snygging när man springer. Fast tur är väl det, det ska ju synas att man gör sitt allra bästa!

Kamerorna har dock inte bara lyckats fånga mig på bild, jag hittade de flesta av er andra där också. Vill ni se er själva (eller mig) är det bara att leta reda på startnumret via tjejmilen och sen söka efter bilder. Enjoy.

Lite kul att jag har blivit fångad på bild precis när jag springer ifatt Mia :D

6 kommentarer:

Mela sa...

Åh, herregud - jag ser verkligen lidande ut på bilderna... :)

Sofy sa...

Ha, ha..och jag med!!!

Susanna sa...

Åh vad besvärlig du är, kan du inte bara lägga ut bilderna :)

Löpning & Livet sa...

mela & sofy: jo inte är man vacker direkt :)

susanna: det hade jag gärna gjor! om det funkat, men det går inte att kopiera bilderna.. kunde iofs kanske länkat..

Susanna sa...

Nej det behövs inte, jag har hittat dem nu. Det var underhållande ;)

MarathonMia sa...

hahaha! Och man ser aldrig så efterbliven ut som när man precis ska blinka... usch vad jag ser ut! Du är ju tokpigg...