måndag 29 september 2008

Måndag

Jag har inte bara anmält mig till Stockholm Marathon, jag har cyklat också! Idag hade jag finbesök i form av Susanna vilket gjorde det hela ännu lite roligare! Mina ben var lite stela i början, men efter ett tag släppte det mesta av stelheten och jag kunde trampa på som vanligt. En skön start på dagen helt enkelt.

Sedan dess har suttit framför datorn större delen av dagen. Meningen var ju att jag skulle plugga duktigt hela långa dagen, men jag har visst råkat göra lite annat också. (Typ anmäla mig till sm, bloggat, läst bloggar, facebookat, msn-konverserat och annat livsviktigt) Men lite har jag iallafall fått gjort och jag ska försöka sitta ytterligare någon timme eller två så snart jag skrivit klart detta inlägg. Så det är väl bäst att jag gör det då. Avslutar inlägget alltså. Vad har ni för er idag?

7 kommentarer:

Unknown sa...

Blogga är väl produktivt!?
Jag sitter på jobbet och har aptråkigt... Vill åka hem och se efter om jag fått mitt startnummer till halvmaran på söndag!

Erika sa...

Jobbat, handlat och lagat mat. Nu är det mys och avkopplande aktiviteter som står på schemat. Skönt!

Vilken utmaning du har framför dig iom SM, men det går galant - precis som allt annat du företar dig!!

Kram

Anonym sa...

Okej, DU ÄR GALEN! ;-) Skämt åsido. Nu har jag skaffat mig lägenhet på Sveavägen, så det är bara att höra av dig om du behöver boende. Pöss!

Löpning & Livet sa...

mialena: jo.. fast det tycker nog inte mina lärare :)

erika: Låter som en fullspäckad dag, skönt med mys nu!

marie: coolt! Ja, när jag kommer upp nästa gång kommer jag och bor hos dig!

Unknown sa...

Man måste rensa hjärnan ibland, och göra allt det där som bara dyker upp i huvudet, annars kan man inte plugga för det... :)

Löpning & Livet sa...

det har du rätt i! :)

carro sa...

SM...Va coolt att bara anmäla dig så där:). Sylvesterloppet tänkte jag oxå köra. Kul grej på nyårsafton!
:D