tisdag 2 september 2008

Trött på ett bra sätt

Idag har jag hunnit med att träna hela 3 pass. Eller kanske mer 2,5. Morgonlöpning innan jobbet tidigt, tidigt imorse. Det är mentalt jobbigare att kliva upp och ge sig ut nu när det är mörkt ute. Men väl ute vaknar jag fort till liv och morgonens runda var inget undantag. Det blev en skön och behaglig runda i ett väldigt lugnt tempo. Enda minuset var att jag, eftersom jag trodde att det regnade (det såg så ut när jag kollade ut), hade tagit på mig jackan. Även om den är väldigt tunn och andas bra blev det lite väl varmt därinne. Men, men sånt är saker man får stå ut med ibland.
Pass nummer två bestod av body pump. Blev lite besviken över att instruktören blandade från lite olika koreografier. Jag tycker att det kan skilja en hel del mellan dem och att det är svårt att veta hur mycket jag ska lägga på. Som tur var kördes 66:ans rygglåt, jag älskar den och kommer sakna den i nästa koreografi! På det stora hela kändes passet bra och jag ökade på knäböj och bröst. Biceps gick däremot segt och så även axlar (som vanligt). Jag har även konstaterat att jag verkligen måste stärka upp min rygg, det är den som begränsar mig i knäböjen. Idag kändes det knappt i benen (trots totalt 32kg), men ryggen blir däremot riktigt trött. Jag försöker spänna magmusklerna och stabilisera så mycket det går, men det hjälper ändå inte..Pass nummer tre, eller två och en halv om man så vill, bestod av runt 25 minuters testande av mina låtar till cykelpasset. Eftersom jag körde direkt efter pumpen och var trött körde jag väldigt lugnt. Syftet var inte träningen i sig utan själva testandet.Nu är jag trött. Fast på ett bra sätt.

5 kommentarer:

Erika sa...

du har starka ben du bruden!!
Det skulle vara roligt att få spinna med dig som instruktör någon gång :)
Nu ska jag gå in och kolla bilderna från tjejmilen...

TheLoonyNail sa...

Vilken härlig träningsdag! :)

Sofy sa...

Bra jobbat! Ryggen är bara att ta tag i, även om känslan innan inte är superkul. Fatta vilka benböj du kan göra sen! I'm scared!

Susanna sa...

Oj vad du har varit aktiv idag! Själv har jag just vaknat :) Slocknade tidigt igår och bestämde mig för att sova så länge jag behövde. Nice. Ha en fortsatt bra dag!

Löpning & Livet sa...

erika: ja säg bara till om du har vägarna förbi gbg någon måndagmorgon :)

vargungen: jepp :)

sofy: jo jag vet.. måste bara fundera ut hur och när den ska tränas lite extra.. att köra core regelbundet kan ju vara en bra början..

susanna: skönt att sova ut! det skulle jag också behöva.. i helgen kanske :)