tisdag 9 september 2008

Jag är en dålig student

Åh! Jag har ingen diciplin! Jag måste verkligen börja ta tag i pluggandet nu för att slippa få miljarder saker att göra på en gång senare. Men istället sitter jag vid datorn och bloggar, facebookar, funbeatar och har till och med börjat fundera på att ta fram dammsugaren och börja städa. Tänker:

"Jag ska ju ändå till skolan på föreläsning i eftermiddag, det räcker ju för idag"

Att jag inte läste en rad igår och antagligen inte heller kommer göra det imorn när jag ska jobba halva dagen förtränger jag liksom.

Hm.. Att städa är ju också ganska bra.. Speciellt eftersom min prins fyller år idag (han är gammal på riktigt nu) och då är det ju bra om det är fint här hemma. Och det skulle ju vara kul att hinna med en sväng på stan innan skolan.. Lite shopping som muta.. Ja! Och fundera på val av ämnesfördjupning (och därmed uppsatsämne) kan jag ju göra samtidigt! (Som om det skulle hända)

Usch vilken dålig student jag är!

6 kommentarer:

Mela sa...

Men NJUT av det! Tids nog sitter du också fast på ett jobb 8-17 och hinner inte gå på stan mitt på dan, eller fundera på annat, eller dammsuga... Är det något jag skulle göra annorlunda såhär i efterhand så är det verkligen att unna mig att göra sånt. Ta en promenad, sparka på höstlöven, njuta av att göra alla gratisgrejer och vara ute så mycket som möjligt medans det går och man styr över sin egen tid nästan helt. Du förtjänar det!

Kram!

lina sa...

Ja, njuuuut! Fast jag förstår vad du menar, det är inte kul att samla på sig för mycket heller!

Felicitas sa...

Håller helt med Mela!!!!

Det är bara synd att jag inte lyssnade på det örat när jag själv var student, för gräset ser ofta grönare ut på andra sidan. Men studentlivet är faktiskt en enorm frihet! :)

Och som Mela säger, du förtjänar allt det där!!

Kram!

Felicitas sa...

(Med det inte sagt att jag inte förstår vad du menar - jag förstår PRECIS och känner igen mig SÅ mycket från när jag pluggade.)

Löpning & Livet sa...

Ni har så rätt! Det är bara jag som har en förmåga att stressa upp mig över saker i onödan (även om jag faktiskt har en hel del att ta itu med) och oroa mig för minsta lilla! Jag ska tänka lite mer som ni!

Anonym sa...

Jag var en lysande student. Sen gick det bara neråt hela tiden.

:o(

http://beta.newsmill.se/artikel/2008/09/09/newsmill-ett-hot-mot-demokratin