tisdag 30 september 2008

Skola

Idag blir det nästan en hel dag i skolan. Eller nu ljög jag lite igen, jag börjar ju inte förän klockan ett och det får väl klassas som eftermiddag. Först ska jag fika med Ellen. Två timmar har vi på oss innan jag börjar så jag hoppas vi hinner få allt sagt. Vi har alltid så sjukt mycket att babbla om. Man är nästan trött i munnen när vi skiljs åt. Men det är bra, man behöver vänner att prata av sig med!

I skolan väntar först en kort föreläsning om exempel på hälsofrämjande kostinerventioner vilket ska bli kul. Mindre kul blir det med statistikföreläsningen som väntar därefter. Jag kan inte hjälpa det, men jag avskyr verkligen statistik! Speciellt när allt material är på engelska och föreläsnaren bryter på tyska. Jag är sjukt dålig på språk så ni kan ju tänka er.. Jag kom även precis på att vi visst skule ha gjort några uppgifter tills idag. Några var ju en lätt underdrift, massor är ett bättre ord! Jag tror dock jag hörde något om att vi inte behövde lämna in dem (eller så är det önsketänkande) och att de inte skulle bedömmas eller betygsättas (det är jag helt säker på att jag hörde!) så jag hoppas att jag kommer undan ändå. Jag har ju faktsikt kollat på pdf-filen och gjort någon enstaka av de svåra uppgifterna. Om vi mot all förmodan måste lämna in idag kommer jag köra på linjen att jag missförstått uppgiften och fattat det som att vi skulle lämna in alla uppgifter efter den tredje och sista föreläsningen. Hoppas det funkar..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, usch för statistik! :(
Har precis haft tenta på det,
och jag hoppas verkligen jag klarar den så jag slipper omtenta!

Susanna sa...

Hoppas din skoldag gick bra och att du kunder smita undan inlämningsuppgifterna :D

Erika sa...

Instämmer helt, statistik är sjukt tråkigt men förmodligen nödvändigt men det finns de som jobbar bättre med sådana saker än mig :)

Det är ju toppen med vänner man babblar och bubblar om allt med, älskar fika och surr :)

kram

Löpning & Livet sa...

malin: ja usch vad jobbigt det är! Hoppas det gick bra för dig!

susanna: jodå.. det gick finfint! :D (vi skulle inte lämna in dem förän nästa vecka)

erika: jo.. hur man nu frivilligt kan jobba med det.. :) Mera fika och skvaller!! :D