onsdag 10 september 2008

Vilodag fast ändå inte

Idag får mina duktiga ben och mitt trogna hjärta lite välbehövlig vila. Hjärnan får däremot jobba lite extra. Jobb halva dagen, sedan lite pluggande (jag har iallafall suttit en timme nu..) och ikväll väntar storhandling. Fast när det gäller det senare får ju armarna jobba lite, kassarna med mat ska ju bäras hem. Angående pluggandet så har jag än en gång insett att jag inte får något gjort när jag sitter hemma. Imorn tänker jag därför sitta i skolan hela dagen, från halv nio när biblioteket öppnar till sent på eftermiddagen. Då ska jag väl åtminstone en av uppgifterna undanstökade.. (Jag hatar vetenkapliga metodkurser!!!)

Om någon har förslag på vad jag ska göra min ämnesfördjupning (och därmed bakgrunden till D-uppstasen) i tar jag tacksamt emot tips! Det enda jag vet är att det ska vara något inom idrottsnutrition, men vad?? I förra C-uppsatsen undersökte jag (vi) elitidrottande ungdomars kunskap om kostens betydlese för prestationen (sammanfattning finns länkad i högerspalten), ska jag spinna vidare på detta eller ska jag välja något helt nytt? Hjälp!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om du inte är jättetrött på C-uppsatsen (ibland vill man ju inte se den igen) så tycker jag att du ska fortsätta på den. Man får ju lite gratis med artiklar och sånt.
/Marina

Sofy sa...

Kan man jobba vidare? Fast då blir det kanske psykologi...men jag tänker "okej, ur mkt kan de, men sen, hur mkt praktiserar de det de faktiskt kan?" (eller skiter de i och väljer fel ändå) Fast det är nog inte tillräckligt stort och ganska svårt att dokumentera...

Kanske nåt med löpning och mat? ha, ha..juste jag är, som om du inte tänkt på det, men jag har ingen ing om vad som utgör ett ämne som är möjligt att skriva om.
lycka till! Kram

Löpning & Livet sa...

marina: nog är jag trött på den, men som du säger så får man ju en hel del gratis!

sofy: jo jag har funderat på att låta ett antal göra mat- och aktivitetsregistrering för att se om de verkligen får i sig så mycket de behöver.. kanske inte koppla det till kunskap utan mer göra en egen analys..

kanske borde vända mig till ett natal löpare på elitnivå, det hade varit kul! :D

Sofy sa...

Hej igen! Ja, det vore spännande!

Har updaterat mitt inlägg om tusingarna, nu finns % av maxpuls där, låg ganska högt och bra tycker jag! Ha en bra dag tjejen! Kram