lördag 27 september 2008

Nu gäller det!

Jag är någorlunda laddad redan nu, resten kommer infinna sig när jag står på startlinjen, men framförallt när startskottet har gått och jag äntligen är på väg. Så är det alltid. Innan, precis som nu, känns det alltid lite sådär.. lite småjobbigt och som att jag bara vill får det avklarat. Men jag VET att den känslan kommer ändras så fort jag är igång! Jag hoppas på runners high och ren lycka precis som förra året. Jag förväntar mig det och jag vet att det kommer med rätt inställning! För jag älskar löpning! Jag är bra, jag är stark och jag kan springa snabbt!

4 kommentarer:

Sofy sa...

Yes you can! En mental high five. Spring, sprig, spriiiiing!

Anonym sa...

mental high five härifrån också!

Anna (Orka mera) sa...

Hoppas det gick bra!!! Jag såg dig när jag stod i bajamajakön (nähä, var jag där???) men du var så långt bort att jag inte kunde ropa. Synd :(

Löpning & Livet sa...

sofy & funrun: tack!

anna: Du skulle ropat ändå ju! :)