måndag 15 september 2008

Flow

Egentligen borde jag kanske börja dra ner på träningen redan den här veckan då det är mindre än två veckor kvar till Lidingö nu. Men det kommer inte att funka. Jag är inne i värsta flowet och all träning, både löpningen och den övriga träningen, är så kul! Kommer verkligen få tvinga mig att hålla mig till planen nästa vecka!

Jaja, idag var det som sagt löpning och pump som var planerat, vilket det också blev. Löpningen gick bra, men det kändes lite i benen att det blivit lite väl många dagar (5) i rad utan vila nu. På pumpen nu ikväll bjöds det på den nya koreografin och till min stora glädje är axellåten lite lättare, så nu kanske jag äntligen kan öka lite! Även bröst kändes lättare så även där kan jag nog öka redan nästa vecka.. Bicepskoreografin är lite speciell, efter ungefär halva låten ska man lägga på massa mer vikt och köra en roddvariant. Eftersom jag är relativt stark i den övningen la jag på 3,5kg extra på varje sida vilket nästan var lite för lätt. Men. Sen skulle vi visst köra lite bicepscurl igen vilket inte var det lättaste med 8,5kg på varje sida.. Men det coola var att jag nästan orkade hela låten ut ändå! Jag kände mig som värsta starka superwoman! :D

Imorn väntar välbehövlig vila för kroppen, men desto mer jobb för hjärnan.. Först pluggande och sen jobbande på eftermiddan. Nu väntar dock sängen, god natt & sov gott!

4 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Härlig feeling det där, starkast, snabbast bäst! Behåll den och sug på den så länge du bara kan!

Sa du att lidingö var snart? Å fan.

Susanna sa...

Yea flows är underbara! Synd att det kom lite olägligt bara, men hoppas att det får dig att springa ännu snabbare sen på loppet!

Mela sa...

Åh, vad svårt - när jag har varit i ett flow och sedan dragit ner på träningen så har kroppen liksom slöat till när det väl är dags för lopp - så jag har sagt att nästa gång det händer så ska jag fortsätta träna ända fram. Klurigt!

Löpning & Livet sa...

ja nu försvann ju flowet bara sådär.. men jag ska vara frisk och träningsklar senast på torsdag, så de så!!